Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Aktuality - 2021

Rozhodnutie ministra z 8. 4. 2021 s účinnosťou od 12. 4. 2021

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vydal rozhodnutie s účinnosťou od 12. apríla 2021.

COVID-19 Postup pri vydávaní ochranných pomôcok školám a školským zariadeniam

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR v spolupráci s Ministerstvom vnútra,  okresným úradom v sídle kraja určí miesto, na ktoré budú dopravené a uskladnené ochranné pomôcky.

COVID-19 Usmernenie pre riaditeľov stredných škôl k podmienkam pre konanie opravnej maturitnej skúšky

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR vydalo Usmernenie pre riaditeľov stredných škôl k podmienkam pre konanie opravnej skúšky externej časti maturitnej skúšky a opravnej skúšky písomnej formy internej časti maturitnej skúšky v školskom...

Od 12. apríla sa otvára prvý stupeň a materské školy pre deti všetkých rodičov

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Materské školy a prvý stupeň základných škôl budú otvorené pre deti všetkých rodičov. Spolu s nimi sú aj naďalej otvorené špeciálne školy, stredné zdravotnícke školy, stredné školy v posledných ročníkoch či ďalšie školské zariadenia.

Usmernenie k prijímaniu detí do materskej školy

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Usmernenie nadväzuje na materiál Manuál Predprimárne vzdelávanie detí. Na predprimárne vzdelávanie sa prijíma dieťa od troch rokov veku; výnimočne možno prijať dieťa od dovŕšenia dvoch rokov veku. Pre dieťa, ktoré dosiahlo päť rokov veku do 31. au...

ONLINE - Úrad pre verejné obstarávanie ponúka online školenie o verejných nákupoch

Kategória: Aktuality Autor/i: ucimenadialku.sk

Úrad pre verejné obstarávanie ponúka všetkým učiteľom základných škôl online školenie o verejných nákupoch. Konať sa bude 13. apríla 2021 od 14:00 hod.

COVID-19 Kloktacie testy na školách

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Kloktací test je bezpečné a jednoduché odobratie vzorky vo forme výplachu ústnej dutiny žiaka fyziologickým roztokom alebo čistou vodou bez nutnosti prítomnosti zdravotníckeho personálu. Odber vzorky sa preto vykonáva len pod dohľadom zamestnancov...

Dedina roka 2021

Kategória: Aktuality Autor/i: minzp.sk

Záujemcovia o prihlásenie do 11. ročníka národnej súťaže Dedina roka 2021 majú posledný mesiac na registráciu svojej obce. Podnet môže dať ktorýkoľvek občan Slovenskej republiky (SR), samotný proces prihlásenia je už potom na starostke alebo staro...

Do práce na bicykli

Kategória: Aktuality Autor/i: mindop.sk

Ministerstvo dopravy a výstavby SR spúšťa registráciu do 8. ročníka kampane Do práce na bicykli. Registrovať sa budú môcť do až do 21. mája 2021. 

Zapojte sa do prieskume názorov na zabezpečovanie kvality OVP na Slovensku

Kategória: Aktuality Autor/i: siov.sk

Štátny inštitút odborného vzdelávania realizuje v rámci projektu QUANTUM – QUAlity Networks: fine-TUning Monitoring systems for better performances in VET prieskum názorov na zabezpečovanie kvality OVP na Slovensku.

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov