Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - Február 2018

Inovačné impulzy a ich implementácia v edukácii - konferencia s panelovou diskusiou

Kategória: Výzvy

Katedra etickej a občianskej výchovy Pedagogickej fakulty UMB v Banskej Bystrici pozýva na konferenciu s panelovou diskusiou. Konferencia sa uskutoční 5. júna 2018 v Banskej Bystrici. 

Nadácia Kia Motors Slovakia - Dobrovoľníctvo 2018

Kategória: Výzvy

Nadácia Kia Motors Slovakia sa rozhodla podporiť dobrovoľnícke aktivity v neziskových organizácii v Žilinskom kraji. Uzávierka na odoslanie projektového formulára je do 12. marca 2018 (nadaciakia.sk).

Nadácia Tesco - Vy rozhodujete, my pomáhame

Kategória: Výzvy

Nadácia Tesco podporí projekty zamerané na zlepšenie prostredia v okolí. Projekty treba odoslať najneskôr 29. 3. 2018 (tesco.sk/pomahame/about/).

O cenu Jána Červeňa 2018

Kategória: Výzvy

Súťaž je určená talentovaným autorom, básnikom a prozaikom do 35 rokov. Uzávierka tejto súťaže je 15. marca 2018 (litcentrum.sk).

Nadácia Poštovej banky vyhlásila grantový program Nápad pre folklór

Kategória: Výzvy

Podporí najlepšie nápady, ktoré sa zaoberajú našim kultúrnym dedičstvom, jeho výskumom, propagáciou a prezentáciou. O finančnú podporu sa môžu uchádzať aj školy a škôlky. Uzávierka prijímania projektov je do 25. 3. 2018 (napadprefolklor).

Nakresli žiacku knižku

Kategória: Výzvy

ŠEVT vyhlasuje 18. ročník súťaže Grafický návrh obálky žiackej knižky. Uzávierka súťaže je 30. marca 2018 (sevt.sk).

8. ročník súťaže pre stredoškolákov Esej Jána Johanidesa

Kategória: Výzvy

Literárne informačné centrum v spolupráci s partnermi vyhlásilo 8. ročník esejistickej súťaže pre stredoškolákov Esej Jána Johanidesa. úťažné práce treba zaslať do 15. marca 2018 (www.litcentrum.sk/esej).

19. ročník grantového programu Hodina deťom

Kategória: Výzvy

Nadácia pre deti Slovenska vyhlasuje 19. ročník grantového programu Hodina deťom. Finančné prostriedky verejnej zbierky, vyzbierané do 31. 5. 2018, rozdelí nadácia do všetkých regiónov a na projekty, ktoré pomáhajú riešiť aktuálne problémy a potre...

Výzva MŠVVaŠ SR - Poskytovanie služieb v oblasti dobrovoľníctva mládeže

Kategória: Výzvy

MŠVVaŠ SR odbor mládeže vyhlasuje výzvu v programe SLUŽBY PRE MLADÝCH - poskytovanie služieb v oblasti dobrovoľníctva mládeže. Žiadosť sa predkladá najneskôr do 9. marca 2018 do 14:30 hod. (minedu.sk).

Hlas mladých - výzva - dotačná schéma Programy pre mládež na roky 2014-2020

Kategória: Výzvy

MŠVVaŠ SR odbor mládeže vyhlasuje výzvu v rámci dotačnej schémy Programy pre mládež na roky 2014 - 2020 v programe Hlas mladých. Žiadosť sa predkladá elektronicky najneskôr do 8. marca 2018 do 14:30 hod. (minedu.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev