Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - September 2020

Spoločnosť Tesco a Nadácia Pontis - Vy rozhodujete, my pomáhame

Kategória: Výzvy

Spoločnosť Tesco v spolupráci s Nadáciou Pontis vyhlásila už 8. edíciu obľúbeného programu na podporu lokálnych projektov. Nápady a iniciatívy, ako zlepšiť kvalitu života vo svojom meste či v obci, môžu neziskové organizácie, školy či samosprávy p...

Nadácia ZSE - Výnimočné školy

Kategória: Výzvy

Nadácia ZSE otvára grantový program Výnimočné školy. Uzávierka: 20. októbra 2020 (nadaciazse.sk).

Nadácia pre deti Slovenska - Grantová výzva Cloetta

Kategória: Výzvy

Nadácia pre deti Slovenska vyhlasuje 12. ročník grantového programu v rámci Detského fondu Cloetta. Uzávierka: 12. október 2020 (nds.sk).

Anketa Strom roka: súťaž pre školy s novou kategóriou

Kategória: Výzvy

Celoslovenská anketa Strom roka 2020 ponúka možnosť školám zapojiť sa do súťaže o výsadbový materiál na skrášlenie a spríjemnenie svojich školských areálov. Súťaž spočíva v zbieraní hlasov za najobľúbenejšie stromy, ktoré súperia v tohtoročnej fin...

Medzinárodný deň školských knižníc - Najzaujímavejšie podujatie školskej knižnice

Kategória: Výzvy

Pri príležitosti Medzinárodného dňa školských knižníc, ktorý sa uskutoční 26. októbra 2020, vyhlasuje Slovenská pedagogická knižnica 16. ročník celoslovenského projektu Najzaujímavejšie podujatie školskej knižnice. Víťazná škola môže pre svoju kni...

Miestny rozvoj, znižovanie chudoby a inklúzia Rómov

Kategória: Výzvy

Informačný materiál k výzve na predkladanie žiadostí o projekt -Miestny rozvoj, znižovanie chudoby a inklúzia Rómov. Uzávierka: 30. októbra 2020 (granty.sk.)

Poisťovňa KOOPERATIVA a Nadácia pre deti Slovenska - Športujem rád a bezpečne

Kategória: Výzvy

Nadačný fond poisťovne KOOPERATIVA Deti v bezpečí, ktorý spravuje Nadácia pre deti Slovenska vyhlasuje Grantový program Športujem rád a bezpečne. Uzávierka prijímania žiadostí: 6. október 2020 (nds.sk).

Nadácia Volkswagen Slovakia - Vianočný projekt 2020

Kategória: Výzvy

Nadácia Volkswagen Slovakia vyhlasuje súťaž: VIANOČNÝ PROJEKT 2020 „AUTO OČAMI DETÍ". Elektronickú žiadosť treba online zaregistrovať do 30. 09. 2020 (nadacia-volkswagen.sk).

Podpora malých projektov (2020)

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu malých projektov predovšetkým v oblasti vzdelávania a informačných technológií. Uzávierka do 15. 10. 2020  (grantexpert.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev