Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - September 2022

Nápad pre 3 generácie (4. 11.)

Kategória: Výzvy

POŠTOVÁ BANKA pozýva zapojiť sa do siedmeho ročníka grantového programu Nápad pre 3 generácie. Uzávierka: 4. 11. 2022 (pre3generacie.sk). 

Grantový program Nadácie Televízie Markíza - Spoločné zážitky nás spájajú (20. 10.)

Kategória: Výzvy

Nadácia Televízie Markíza vyhlásila grantový program „Spoločné zážitky nás spájajú“, zameraný na podporu inkluzívnych projektov spájajúcich slovenské a ukrajinské deti. V grantovom programe bude prerozdelená suma 50 000 €.

Výnimočné školy 2022/2023 a Učíme sa spolu online 2022/2023 (19. 10.)

Kategória: Výzvy

Nadácia ZSE vyhlasuje súčasne dva grantové programy - Výnimočné školy a Učíme sa spolu online. Oba programy majú uzávierku prijímania žiadostí 19. októbra.

Súťaž pre materské a základné školy: Vyhrajte ovocné stromy a kry, naučte deti milovať prírodu

Kategória: Výzvy

Záhrada.sk v spolupráci s partnerom súťaže www.ovocnestromyjesen.sk prináša tretí ročník súťaže pre materské a základné školy. Svoje prihlášky posielajte najneskôr do 19.09.2022 do 24:00. 

MZ SR - Výzva pre odborníkov v starostlivosti o duševné zdravie na vzdelávanie školských psychológov, logopédov, sociálnych pracovníkov

Kategória: Výzvy

Ministerstvo zdravotníctva vyhlásilo výzvu z plánu obnovy. Cieľom je finančne podporiť kontinuálne vzdelávanie, ktoré sa realizuje podľa druhu, rozsahu, obsahu a formy vzdelávania. Touto výzvou podporované formy kontinuálneho vzdelávania sú: adapt...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev