Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - Január 2021

Výzva pre materské školy - Múdre hranie (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu vybavenia materských škôl v oblasti detských kníh a didaktických pomôcok slúžiacich na rozvoj matematickej, informatickej, prírodovednej gramotnosti a ďalších zručností (grantexpert.sk).

Prihláste sa do súťaže o cenu Karola Veľkého pre mládež 2021

Kategória: Výzvy

Cenu Karola Veľkého pre mládež je udeľovaná mladým ľuďom vo veku 16-30 rokov ľuďom za projekty, ktoré zapájajú ľudí z viacerých krajín. Projekt do súťaže možno prihlásiť od 9. novembra 2020 do 1. februára 2021.

Fond malých projektov SK - ČR (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu právnej a administratívnej spolupráce a spolupráce medzi občanmi a inštitúciami (grantexpert).

Výzva na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd (2021)

Kategória: Výzvy

Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky vyhlasuje výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na rok 2021 v zmysle § 2 zákona na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd a na predchádzanie všetkým formám diskriminá...

Generácia 3.0 pre rok 2021

Kategória: Výzvy

Nadácia Pontis otvára prihlasovanie do programu Generácia 3.0 pre rok 2021. Hľadá občianske organizácie a startupy, ktoré do vzdelávania prinášajú inovatívne prístupy, riešenia na zmiernenie dopadu pandémie, na prístup k vzdelávaniu pre všetkých ž...

KOOPERATIVA - Bezpečne v komunite, bezpečne doma

Kategória: Výzvy

Poisťovňa KOOPERATIVA vyhlasuje 6. ročník grantového programu Bezpečne v komunite, bezpečne doma. Projekt/žiadosť musí byť odoslaný do 31. januára 2021 (nds.sk).

Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry (2021)

Kategória: Výzvy

Fond na podporu športu vyhlasuje výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku v rámci programu „Výstavba, rekonštrukcia a modernizácia športovej infraštruktúry“.  Dátum konečného termínu podávania žiadostí: 1. mareca 2021 (grantexpert).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev