Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - Apríl 2021

Nadácia Pontis - Výzva pre sociálnych inovátorov (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu sociálnych inovátorov a inovátorky, ktorí pracujú na novovznikajúcom projekte alebo sú so svojimi projektmi vo fáze nápadu. Uzávierka: 14. 5. 2021 (grantexpert.sk).

EkoKvíz pri príležitosti Dňa Zeme

Kategória: Výzvy

Pri príležitosti tohtoročného Dňa Zeme sa môžete zapojiť do inovatívneho celoslovenského EkoKvízu na stránke ekokviz.eu. Prebiehať bude každý deň od 22.4. do 21.5.2021 a možno si v ňom zlepšiť hravou formou svoje znalosti v environmentálnych témac...

Nová výzva Erasmus + (2021)

Kategória: Výzvy

Cieľom nového programu Erasmus+ je prispieť k zavádzaniu nových postupov zlepšujúcich kvalitu a relevantnosť systémov vzdelávania, odbornej prípravy a mládeže na národnej, regionálnej, ale aj miestnej úrovni. Termíny na predloženie žiadostí závisi...

Karpatská nadácia - Máme radi východ (2021)

Kategória: Výzvy

Grantová výzva podporuje projekty, ktoré prinášajú pomoc a radosť obyvateľom východného Slovenska. Uzávierka do 3. 5. 202 (grantexpert.sk).

Vy rozhodujete, my pomáhame (2021)

Kategória: Výzvy

Reťazec Tesco v spolupráci s Nadáciou Pontis vyhlasuje výzvu, ktorá podporuje rozličné verejnoprospešné iniciatívy z oblasti športu, vzdelávania, či kultúry. Uzávierka: 2. 5. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia mesta Bratislavy - Funkčnejšie verejné priestory (2021)

Kategória: Výzvy

Cieľom výzvy je najmä revitalizácia verejných priestranstiev, rozširovanie priestorových kapacít komunít či oživenie nevyužívaných priestranstiev smerujúce k posilňovaniu kvality života v meste. Uzávierka do 30. 4. 2021 (grantexpert.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev