Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Súťaž pre materské a základné školy: Vyhrajte ovocné stromy a kry, naučte deti milovať prírodu

Kategória: Výzvy

Záhrada.sk v spolupráci s partnerom súťaže www.ovocnestromyjesen.sk prináša tretí ročník súťaže pre materské a základné školy. Svoje prihlášky posielajte najneskôr do 19.09.2022 do 24:00. 

Webová stránka www.ovocnestromyjesen.sk darovala do súťaže ovocné stromčeky a kry. Výhry sú rozdelené nasledovne:

  • 1. miesto: 8 ks ovocné stromy + 4 ks ovocné kry
  • 2. miesto: 6 ks ovocné stromy + 3 ks ovocné kry
  • 3. miesto: 4 ks ovocné stromy + 3 ks ovocné kry
  • 4. miesto: 2 ks ovocné stromy + 4 ks ovocné kry

Vydavateľstvo JAGA GROUP ako prevádzkovateľ portálu www.zahrada.sk venuje víťazným škôlkam a školám ročné predplatné časopisu Záhrada, aby sa deti a pani učiteľky mohli o dreviny príkladne starať.

Súťaž bude mať celkom štyroch výhercov: dvoch, ktorí budú mať v dobe ukončenia hlasovania v súťaži najviac hlasov (prvé a druhé miesto) a dvoch, ktorých určí porota zložená z členov redakcie a partnera súťaže (tretie a štvrté miesto). Šancu vyhrať tak majú aj školy, ktoré v hlasovaní získajú menej hlasov. Koniec hlasovania je predbežne určený na 12.10.2022 o 24:00.

Ako sa do súťaže zapojiť?

Materskú a základnú školu môže do súťaže zapojiť akákoľvek osoba, ktorá je v nej zamestnaná. Pošlite mail na sutaz@zahrada.sk, priložte fotku areálu škôlky/školy a napíšte stručnú informáciu, prečo by pre váš školský areál boli ovocné stromy prínosom. Nezabudnite uviesť svoje meno, kontaktné údaje a adresu školy (ulica, mesto/obec, kraj).

Svoje prihlášky posielajte najneskôr do 19.09.2022 do 24:00. Po tomto termíne (najneskôr 29.09.2022) bude na webovej stránke www.zahrada.sk sprístupnené hlasovanie za jednotlivé škôlky. Všetky zúčastnené materské a základné školy budeme informovať o presnej webovej adrese, na ktorej bude hlasovanie prebiehať. 

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.zahrada.sk/magazine/sutaz-pre-materske-a-zakladne-skoly-vyhrajte-ovocne-stromy-a-kry-naucte-deti-milovat-prirodu/?fbclid=IwAR2qd2DRBm4gK581dBttRxJFWwqF1Pz6EuypCZkQPNG0RjcmhDT6sVXtHaY


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev