Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Aktuality - Apríl 2019

Veľkonočné prázdniny

Kategória: Aktuality

Veľkonočné prázdniny začnú 18. apríla 2019.

Pozvánka na konferenciu o M. R. Štefánikovi

Kategória: Aktuality Autor/i: minv.sk

Odbor archívov a registratúr MV SR  v spolupráci s Univerzitnou knižnicou v Bratislave pri príležitosti 100. výročia tragickej smrti Milana Rastislava Štefánika organizuje dvojdňovú archívno-historickú konferenciu Veľký malý muž Milan Rastislav Št...

Zrušenie výberového konania na funkciu riaditeľa školy

Kategória: Aktuality Autor/i: JUDr. Ing. Marián Varga

Vyberáme z Riadenia školy Je možné aby zriaďovateľ školy, okresný úrad, zrušil výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa školy z dôvodu, že predseda rady školy nedal hlasovať  o návrhu uznesenia na vymenovanie kandidáta na miesto riaditeľa?

Konferencia - Sú základné zručnosti témou pre Slovensko?

Kategória: Aktuality Autor/i: siov.sk

Štátny inštitút odborného vzdelávania v spolupráci s odborom celoživotného vzdelávania MŠVVaŠ SR pozýva na konferenciu Sú základné zručnosti témou pre Slovensko? 

Funkčné inovačné vzdelávanie - pobytové

Kategória: Aktuality

Centrum ďalšieho vzdelávania Univerzity Komenského ponúka pobytové 5-dňové funkčné inovačné vzdelávanie pre vedúcich pedagogických zamestnancov a vedúcich odborných zamestnancov v termíne od 10.júna do 14. júna 2019 v Modre.

Odporúčania pre rodičov pri výbere materskej školy

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ak rodič hľadá pre svoje dieťa materskú školu, mal by si preveriť, do akého zariadenia dieťa zapíše, či je toto zariadenie zaradené do siete škôl a školských zariadení Slovenskej republiky a ak nie je, akú kvalitu starostlivosti dané zariadenie po...

V sociálnom poistení sa rátajú všetky kalendárne dni, nielen pracovné

Kategória: Aktuality Autor/i: socpoist.sk

Pri všetkých lehotách v sociálnom poistení sa do úvahy berú všetky kalendárne dni, nielen pracovné. Práve k tejto téme smerujú časté otázky poistencov.

Odborný seminár Včielka – osobný tréner čítania

Kategória: Aktuality Autor/i: statpedu.sk

Štátny pedagogický ústav vás pozýva na odborný seminár Včielka – osobný tréner čítania, ktorý  vám bude prezentovať PaedDr. Renáta Wolfová, špeciálna pedagogička, lektorka vzdelávacích kurzov z Dyscentrum Praha.

Deň narcisov 2019

Kategória: Aktuality

Deň narcisov je jedinečná verejno-prospešná zbierka Ligy proti rakovine a tento rok sa koná už po 23-krát. Ulice v jediný deň v roku – tentokrát 11. apríla 2019 - zaplavia žlté narcisy. Každý, kto si ho pripne na svoj odev, týmto gestom vyjadrí po...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov