Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Mind the Gap - konferencia pre učiteľov anglického jayzka

Kategória: Aktuality

Slovenská komora angličtinárov organizuje v dňoch 23. - 24. septembra 2016 na Gymnáziu Opatovská 7 v Košiciach konferenciu pre učiteľov anglického jazyka s názvom Mind the Gap. Konferencia sa zameria na rozvíjanie interkultúrnych komunikačných kompetencií v procese učenia, ako aj medzi našimi študentmi.

Podujatie je vhodné pre učiteľov anglického jazyka ako aj pre učiteľov iných cudzích jazykov. Pripravili ho učitelia pre iných učiteľov s cieľom podeliť sa o svoje vedomosti a skúsenosti. Hlavnými spíkrami sú experti v oblasti vyučovania anglického jazyka, a to doc. Zuzana Straková, PhD., Russell Stannard, David Farmer a Linda M. Steyne PhD. Okrem tohto sa učitelia angličtiny budú môcť zúčastniť na ďalších 24 workshopoch v týchto štyroch blokoch:

  1. výučba mladších žiakov,
  2. výučba -násťročných a dospelých,
  3. využitie technológií vo výučbe angličtiny a 
  4. využitie drámy vo výučbe angličtiny.

V prípade záujmu sa učitelia môžu zaregistrovať na: http://goo.gl/forms/RwRGnAmrep8OVppp1

Účastníkom konferencie, ktorí pricestujú do Košíc autobusom alebo vlakom, bude k dispozícii špeciálny konferenčný autobus pred vlakovou stanicou, ktorý ich odvezie na miesto konferencie v piatok na obed (12:10) a  naspäť do mesta po ukončení konferencie. Autobus bude zároveň k dispozícii v sobotu ráno (8:30) a  poobede po ukončení konferencie.  Tí, ktorí sa zaregistrujú a majú záujem o túto službu, vyplnia nasledujúci formulár: https://goo.gl/forms/Zb1gvfewNRJifqm02.


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov