Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Verejné pripomienkovanie projektovej dokumentácie projektu: „Digitálne vybavenie škôl“

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky sprístupňuje na verejné pripomienkovanie projektovú dokumentáciu v zmysle § 7 odsek 4 vyhlášky č. 85/2020 Z. z. o riadení projektov pre projekt s názvom „Digitálne vybavenie škôl“, aby sa k predmetnej dokumentácii mohla vyjadriť odborná verejnosť.

V súlade so špecifickými odporúčaniami pre Slovensko na roky 2019 a 2020 a Plánom obnovy a odolnosti, je cieľom projektu realizovať opatrenia na zlepšenie kvality vzdelávania a priblíženie sa k plnej digitálnej vybavenosti na vstupnej úrovni všetkých základných a stredných škôl na Slovensku.

Pripomienky k projektovej dokumentácii je možné zaslať v dole uvedenom formulári na emailovú adresu lukas.durovcik@minedu.sk do 10. 2. 2023, 18:00 hod.

Link na hodnotenie ÚHP: https://www.mfsr.sk/sk/financie/hodnota-za-peniaze/hodnotenie-investicnych-projektov/hodnotenie-investicnych-projektov.html

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.minedu.sk/verejne-pripomienkovanie-projektovej-dokumentacie-projektu-digitalne-vybavenie-skol/


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov