Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Prezidentka predstavila úradnícku vládu

Kategória: Aktuality

Prezidentka predstavila úradnícku vládu. Vymenovať by ju mala oficiálne budúci týždeň. Ministrom školstva bude Daniel Bútora. 

Bol poradcom ministra školstva Jána Horeckého a spolupracovníkom tímu Plánu obnovy. Bol riaditeľom Združenia škôl C. S. Lewisa, ktoré je účelovým zariadením Zboru Cirkvi bratskej v Bratislave. Stál aj pri zrode programu Teach for Slovakia. Ako lektor a kouč spolupracoval s manažérmi a manažérkami veľkých súkromných spoločností. V čase pádu komunistického režimu prerušil štúdium vedeckých informácií a knihovníctva, aby sa zapojil do študentského hnutia. Ako jeden z vedúcich predstaviteľov študentov spolupracoval s VPN na organizácii protestných demonštrácií. Bol riaditeľom slovenského vysielania Rádia Slobodná Európa. Je lektorom a koučom v oblasti leadershipu a riadenia projektov. 

Zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/667109-ministri-novej-vlady-su-znami-profily-odbornikov-ktori-povedu-slovensku-do-predcasnych-volieb/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box a tu: https://www.topky.sk/cl/10/2519483/Palac-konecne-odhalil-definitivne-mena-ministrov--Z-tohto-ZOZNAMU-budete-uneseni- a tu: https://domov.sme.sk/c/23167272/oficialny-zoznam-clenov-a-ministrov-uradnickej-vlady-2023.html


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov