Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Európsky týždeň športu 23. 9. - 30. 9.

Kategória: Aktuality Autor/i: tyzdensportu.sk

Európsky týždeň športu je iniciatívou Európskej komisie na podporu športu a pohybovej aktivity v celej Európe. Tento rok bude prebiehať už 8. ročník, hlavnou témou zostáva výstižné „#BeActive“, ktoré má nabádať k pohybu a zdravému životnému štýlu celoročne.

Európsky týždeň športu sa koná v 40 krajinách Európy od 23. do 30. septembra. Pod hlavičkou #BeActive registrujeme pohybové aktivity organizované od 01. septembra do 15. októbra. Národným koordinátorom Európskeho týždňa športu na Slovensku je Národné športové centrum. Počas Európskeho týždňa športu bude prebiehať široká škála iniciatív a aktivít, ktoré možno registrovať na stránke www.tyzdensportu.sk

Organizátori podujatí na Slovensku majú možnosť registrovať svoje podujatie a stať sa oficiálnou súčasťou celoeurópskej kampane. Podmienkou je, aby podujatie prebehlo v niektorom z dní medzi 23. - 30. septembrom. V rámci kampane evidujeme aj pohybové aktivity, ktoré prebehnú na podporu týždňa od 1. septembra do 15. októbra. Podujatia označte logom #BeActive, ktoré je dostupné TU.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.tyzdensportu.sk/o-tyzdni

 


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov