Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Európsky týždeň odborných zručností - 14. – 18. októbra 2019

Kategória: Aktuality Autor/i: siov.sk

Štvrtý ročník Európskeho týždňa odborných zručností bude 14. – 18. októbra 2019. Iniciatíva je otvorená pre všetky organizácie, ktoré podporujú odborné vzdelávanie a prípravu v ktoromkoľvek členskom štáte Európskej únie, kandidátskych krajinách EÚ a krajinách Európskeho združenia voľného obchodu. 

Môžu to byť napríklad poskytovatelia OVP, vzdelávacie organizácie pre mládež a dospelých, podniky, veľké spoločnosti, rodičovské združenia, miestne, regionálne a národné orgány, obchodné komory, profesijné zväzy atď. Aktivity  pre iniciatívu Európsky týždeň odborných zručností 2019 sa registrujú na https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/european-vocational-skills-week-2017_en, kde je zároveň všetko o cieľoch iniciatívy, kto a ako sa môže do nej zapojiť. Tí, ktorí organizujú podujatia venované Európskemu týždňu odborných zručností, môžu informácie o nich vložiť priamo na európsku stránku iniciatívy. Tým sa vytvorí jedinečná databáza podujatí organizovaných vo všetkých zapojených krajinách.

Zdroj a ďalšie informácie: http://siov.sk/4-zaujimavosti-ktore-ste-mozno-nevedeli-o-europskom-tyzdni-odbornych-zrucnosti/


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov