Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Digitálne vybavenie - pedagogickí a odborní zamestnanci a riaditelia

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ak ste pedagogický alebo odborný zamestnanec, môžete získať notebook alebo konvertibilné zariadenie. Ak ste riaditeľ, môžete pre svoju školu získať tablety pre žiakov, notebooky pre žiakov stredných škôl, vybavenie študijných miestností. Možnosť zapojiť sa máte do 28. februára 2023. 

Praktické informácie o tom, ako sa zapojiť do týchto projektov, získate aj počas dobrovoľného webinára „Ako sa zapojiť do NP edIT“. Informačný webinár sa uskutoční 21. 2. 2023. o 14:00 na TOMTO odkaze. 

Oprávnení pedagogickí a odborní zamestnanci (PZ/OZ) vyplnia dotazník „Prieskum vybavenosti", v ktorom si vyberú vybavenie. Zapojiť sa môžu IBA PZ/OZ, ktorí majú minimálne polovičný úväzok (alebo vyšší) v strednej škole alebo na II. stupni základnej školy. Riaditeľ/-ka školy sa prihlási do aplikácie „Predobjednávka digitálneho vybavenia - II. stupeń ZŠ a SŠ" cez svoje RIAM konto, skontroluje správnosť a pravdivosť vyplnených údajov svojich zamestnancov a odošle Predobjednávku. Po odoslaní už nie je možné Predobjednávku upravovať.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.minedu.sk/digitalne-vybavenie/


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov