Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Deň narcisov (18. 4.)

Kategória: Aktuality Autor/i: dennarcisov.sk

Deň narcisov je jedinečná verejno-prospešná zbierka Ligy proti rakovine. Tento rok sa bude konať 18. 4. 2024.

Prispieť na podporu psycho-sociálnych projektov Ligy proti rakovine môže každý. Okrem tradičného vloženia hotovosti do pokladničky 18. apríla, budú k dispozícii aj iné formy prispenia a to v období od 14.4. do 21.4. 

Identifikačné znaky dobrovoľníka:

  • Žlté tričko s logom Ligy proti rakovine s textom „JA SOM“ a číslom dobrovoľníka.
  • Identifikátor dobrovoľníka: jedinečné číslo dobrovoľníka vytlačené na žltom podklade, umiestnené v strednej časti narcisu v logu LPR priamo na tričku.
  • Narcis: každoročný symbol zbierky venovaný za dobrovoľný príspevok. Narcis bude charakteristickej žltej farby so zeleným štítkom „Ďakujeme – Liga proti rakovine“. Kontakt pre médiá: Mgr. Petra Benczyová, PR manažérka Ligy proti rakovine, pr@lpr.sk, +421 911 466 995
  • Papierová pokladnička bielej farby s oranžovo – modrou potlačou a textom Deň narcisov, 18. 4. 2024, číslom registrácie zbierky, vydanej Ministerstvom vnútra SR. Každá pokladnička bude zabezpečená 4 ochrannými nálepkami bielej farby s modrým nápisom Deň narcisov. Na každej pokladničke sa nachádza logo Ligy proti rakovine, číslo pokladničky, QR kód a číslo SMS 848.

Ďalšie informácie: https://www.dennarcisov.sk/storage/app/media/uploaded-files/2024/den-narcisov-2024-tlacova-sprava.pdf

 

Zdroj: https://www.dennarcisov.sk/o-dni-narcisov


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov