Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Cestuj, hľadaj, zbieraj, vyhraj... a nezabudni sa zastaviť v interaktívnom múzeu

Kategória: Aktuality Autor/i: cvtisr.sk

V Prešovskom kraji na zvedavých turistov čaká cestovateľský a súťažný projekt. Tradične je jeho súčasťou i moderné, interaktívne múzeum. Dobrodružstvachtiví návštevníci sú už vítaní.

Levočské Múzeum špeciálneho školstva (múzeum) je organizačná zložka Centra vedecko-technických informácií SR (CVTI SR). Popri celoslovenskom význame svojich aktivít je „silnou značkou“ aj v regióne. Či už v rámci kultúrno-vzdelávacích inštitúcií alebo turistických cieľov. Svoju pozíciu potvrdzuje i tohtoročným zapojením sa do projektu na podporu cestovného ruchu na Severovýchode Slovenska – Legendarium.

Cieľom súťažného projektu je podpora cestovného ruchu v Prešovskom samosprávnom kraji. Aktuálnu výzvu "Cestuj, hľadaj nálepky, zbieraj pečiatky a vyhraj skvelé ceny", môžu naplniť súťažiaci aj prostredníctvom návštevy nášho múzea až do 12. septembra. 

Informácie k podujatiu, pravidlám súťaženia a zapojenia sa do projektu získate kliknutím na www.legendarium.info. Kliknutie na oficiálnu stránku múzea - www.msslevoca.sk – je zasa ten správny zdroj informácií pre rezervovanie si vašej návštevy alebo ďalšie informácie o expozícii či aktuálnom programe. Tí, ktorí radi „lajkujú“ a „sledujú“ majú k dispozícii i Facebook a Instagram.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.cvtisr.sk/aktuality-pre-siroku-verejnost/cestuj-hladaj-zbieraj-vyhraj...-a-nezabudni-sa-zastavit-v-interaktivnom-muzeu.html?page_id=39845


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov