Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Online časopis

Obnova

Dátum: Rubrika: Editoriál

Obnova síl, zdravia, kvality vzdelávania, pedagogického tímu, posilnenia dobrých vzťahov, motivácie, ale aj predplatného časopisu Manažment školy v praxi, Didaktika a portálu direktor.sk na rok 2024 – to všetko nám napadá pri tomto slove. Obnova môže byť povzbudením pre nás, pedagógov, manažment školy, aby sme sa nevzdávali a pokračovali v renovácii začatých zmien, aj keď to môže byť namáhavé a náročné. Obnoviť môžeme aj pracovné vzťahy, ktoré boli poznačené zlyhaniami a sklamaním. Môžeme sa snažiť obnoviť kvalitu nášho tímu, ak nám chýbajúce spôsobilosti nedovoľujú rozvíjať potenciál školy v súlade s našou koncepčnou víziou, a môžeme obnoviť aj naše voľnočasové záujmy. Striedanie práce a odpočinku je predsa súčasťou prevencie pred vyhorením.

Váš pretrvávajúci záujem obnovy predplatného časopisov a portálu je aj pre nás záväzkom a motiváciou držať ruku na tepe školského dňa. Inak tomu nebude ani v 1. čísle časopisu Manažment školy v praxi. Ponúkame v ňom ďalšie zaujímavé témy.

Zástupca riaditeľa – funkcia, ktorú v škole pozná každý zamestnanec. Matej Drotár v  príspevku objasní postavenie zástupcu riaditeľa školy, spôsob jeho ustanovenia do funkcie, jeho kompetencie, aj rozsah zastupovania.

V tretej časti príspevku s názvom „Legislatívne zmeny vo vyhláškach od 1. septembra 2023“ autorka Renáta Považanová opisuje novelu vyhlášky o materskej škole, o zariadeniach poradenstva a prevencie a o pedagogickej

Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Seriály