Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

LingvaFest‘ 2019

Kategória: Aktuality

Pri príležitosti Európskeho dňa jazykov, ktorým je 26. september, sa po druhýkrát uskutoční jediný festival svojho druhu na Slovensku –  LingvaFest’ 2019.

V priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave si v dňoch 26. a 27. septembra 2019 budete môcť opäť bezplatne vychutnať bohatý výber prednášok, rýchlokurzov a tvorivých dielní zameraných na učenie a spoznávanie cudzích jazykov. LingvaFest’ 2019 je organizovaný najmä pre žiakov základných a stredných škôl, no program bude vhodný pre všetkých, vrátane vysokoškolákov či účastníkov univerzít tretieho veku. 

Počet účastníkov festivalu sa bude pohybovať od 2000 až 4000. Pointou festivalu je okrem iného predstaviť slovenskej mládeži svetové jazyky a kultúry s nimi spojené, no taktiež sa snaží zvýšiť u nich záujem o cudzie jazyky a motivovať k ich učeniu. Účastníci festivalu si zo sebou budú môcť odniesť bohaté skúsenosti a cenné rady od mnohých slovenských  i zahraničných jazykových nadšencov a polyglotov, teda ľudí ovládajúcich hneď viacero cudzích jazykov.

 

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.lingvafest.sk/sk/.

 


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov