Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Online časopis

Čas na otázky a odpovede

Dátum: Rubrika: Editoriál

„Čas, ktorý si venoval svojej ruži, robí tvoju ružu takou dôležitou“, hovorí Malý princ svojej ruži v známom diele Antoine de Saint Exupéryho. A presne to teraz potrebujeme. Čas. Čas nadýchnuť sa, zamyslieť, pozorovať zmeny, vnímať detaily v kontexte podmienok, ktoré počas pandémie nastali. Je aj čas diskusií, otvárania nových tém a poskytovania odpovedí na otázky, ktoré sa z času na čas vynárajú a odkazujú nás na prijatie nových úloh v našich životoch. V 6. čísle odborného časopisu Manažment školy v praxi ponúkame odpovede na tie najdôležitejšie otázky.

Zdenka Matulová Juríková sa v príspevku s názvom „Vznik, zmena a zánik pracovného pomeru“ venuje téme pracovného pomeru v oblasti školstva. Informuje o možnostiach vzniku pracovného pomeru, podmienkach zmeny a spôsoboch skončenia pracovného pomeru.

Uskutočnenie výberového konania na pozíciu riaditeľa školy po uvoľnení protipandemických opatrení rozoberá Matej Drotár. V článku „Výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa školy po uvoľnení opatrení“ sa venuje vyhláseniu výberového konania, rade škol

Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Seriály