Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Riadenie školy

Hlavné objednávacie konanie na nákup učebníc pre nasledujúci školský rok je plánované v mesiaci november 2019

Publikované: Autor/i: -

Objednávacie konanie bude realizované výlučne cez https://edicnyportal.iedu.sk/. O termínoch začatia a ukončenia objednávacieho konania budú školy informované prostredníctvom tohto webového sídla a hromadným emailom. 

Hlavné objednávacie konanie na nákup učebníc pre nasledujúci školský rok je plánované v mesiaci november 2019 a bude realizované výlučne cez https://edicnyportal.iedu.sk/. O termínoch začatia a ukončenia objednávacieho konania budú školy informované prostredníctvom webového sídla a hromadným emailom. Treba dbať na aktuálnosť kontaktných údajov školy uvedených v rezortnom informačnom systéme.

Po ukončení hlavného objednávacieho konania na nákup učebníc si môžu objednať učebnice už len novozriadené školy. Dodatočne si môžu spresniť vytvorenú hlavnú objednávku učebníc pre nasledujúci školský rok pre 1. ročník všetky ZŠ podľa počtu žiakov zapísaných do 1. ročníka v termíne do 15. mája 2020. V priebehu roka môže MŠVVaŠ SR realizovať špecializované objednávkové konanie (napr. pre nové, pripravované učebnice). Počty objednaných učebníc budú kontrolované porovnaním s údajmi z Rezortného informačného systému. Objednávky môžu byť pred distribúciou upravované.

Zdroj a ďalšie informáciehttp://www.minedu.sk/data/att/14770.pdf



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk