Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - Marec 2021

2. kolo výzvy na spracovanie najlepších pedagogických a odborných skúseností

Kategória: Výzvy

Pedagogickí a odborní zamestnanci regionálneho školstva, chcete zdieľať svoje najlepšie skúsenosti z vyučovacej a riadiacej praxe s kolegami z iných škôl alebo školských zariadení? Uzávierka výzvy je do 16. apríla 2021 (mpc-edu.sk).

Fond na podporu športu: Podpora pre amatérske športové kluby a organizácie

Kategória: Výzvy

Cieľom výzvy je poskytnutie finančného príspevku na zmiernenie negatívnych dopadov prijatých opatrení v súvislosti s ochorením Covid-19 na hospodárenie amatérskych športových organizácií. Uzávierka: do 15. 4. 2021 (grantexpert.sk).

Granty z Veľvyslanectva USA na Slovensku

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu projektov, ktoré prispievajú k ochrane ľudských práv a kultúry. Podporené môžu byť napríklad aj projekty zamerané na výučbu anglického jazyka, multikulturalizumus, postavenie žien a ďalšie témy. Uzávierka: 31. 7. 2021 ...

Kultúra pre znevýhodnené skupiny (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je určená na podporu projektov zameraných na kultúrne aktivity osôb so zdravotným postihnutím alebo inak znevýhodnených skupín obyvateľstva. Uzávierka do 23. 4. (grantexpert.sk).

MPSVaR - Pomoc pre základné umelecké školy

Kategória: Výzvy

Od 1. marca 2021 môžu základné umelecké školy zaradené do siete škôl a školských zariadení SR žiadať o príspevky na mzdy zamestnancov za obdobie, keď boli povinne zatvorené rozhodnutím Úradu verejného zdravotníctva SR. Žiadosti o poskytnutie finan...

Nadácia ESET - Efektívne nástroje pre účinné zvládanie pandémie COVID-19

Kategória: Výzvy

Grantová výzva zameraná na tvorbu efektívnych nástrojov, aplikácií a inovácii, vedecko-výskumných prieskumov a analýz pre využitie v boji proti pandémii COVID-19 a pri znižovaní jej negatívnych následkov. Uzávierka: do 31. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia Pontis - Podpora projektov pre deti pri návrate do škôl

Kategória: Výzvy

Cieľom grantovej výzvy je podporiť deti, ale aj učiteľov pri návrate do škôl, preklenutie tohto ťažkého obdobia, urýchlenie procesu adaptácie a posilnenie motivácie detí do ďalšieho vzdelávania. Uzávierka: do 21. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia pre deti Slovenska - Program rozvoja životných zručností

Kategória: Výzvy

Program je zameraný na rozvoj zručností pedagógov základných a stredných škôl, odborných zamestnancov a zástupcov mimovládnych organizácií, ktorí sa venujú práci s deťmi a mladými ľuďmi. Uzávierka: 31. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Nadácia SPP - Grantový program OPORA (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je určená poskytovateľom sociálnych služieb, organizáciám aj inštitúciám venujúcim sa ľuďom so špeciálnymi potrebami, ktorí sa rozhodli plánovať svoje služby podľa osobných cieľov, potrieb a schopností svojich klientov. Uzávierka: do 16. 4. ...

Nadácia SPP - Grantový program Športuj aj Ty!

Kategória: Výzvy

Nadácia SPP chce podporiť deti pri športovaní vo všetkých regiónoch Slovenska.Cieľom grantového programu je podpora zdravého životného štýlu detí ale aj mládeže a ľudí so zdravotným znevýhodnením. Uzávierka 31. 3. 2021 (grantexpert.sk).

Podpora mimovládnych organizácií a regionálneho rozvoja

Kategória: Výzvy

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlasuje Výzva na podanie žiadostí o poskytnutie dotácie v oblasti podpory regionálneho rozvoja. Termín na podanie žiadostí 15. 04. 2021 (www.mirri.gov.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev