Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Nadácia VSE - grantový program Na pomoc duši i telu (14. 3.)

Kategória: Výzvy

Nadácia VSE dnes vyhlásila svoj druhý grantový program s názvom Na pomoc duši i telu. Pridáva sa tak k spoločnostiam Skupiny VSE Holding a verejne prezentuje dôležitosť ochrany fyzického a duševného zdravia v súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19.

Pandémia upriamila pozornosť na zdravie, fyzické i to duševné. „Ako nájsť psychickú a fyzickú rovnováhu, ako sa vyrovnať s osamelosťou, ako sa opäť začať pravidelne hýbať... Vnímame mnoho otvorených otázok a veríme, že náš program pomôže odpovedať aspoň na niektoré z nich,“ prezentuje správkyňa Nadácie VSE Andrea Danihelová.

Cieľ programu

Cieľom programu je podporiť projekty, ktoré sú zamerané na rozvoj psychického a fyzického zdravia, a to v rôznych formách a pre rôzne cieľové skupiny. Projekty musia byť zamerané na vzdelávanie, alebo iné kreatívne formy výchovy, pomoci a komunikácie tak, aby dokázali vytvoriť psychickú pohodu, rozvíjať imunitu a zdravý životný štýl.

Komu je výzva určená

Grantový program je určený predovšetkým neziskovým organizáciám, školám a samosprávam. Súčasne platí, že projekty musia riešiť otázky vyvolané pandémiou ochorenia COVID-19. Celková suma alokácie grantu je 50 000 eur, pričom na jeden projekt možno žiadať maximálne 3 000 eur.

Kľúčové termíny

  • Vyhlásenie grantového programu 15. 2. 2022
  • Uzávierka pre doručenie žiadostí 14. 3. 2022 do konca dňa vrátane
  • Realizácia projektov Od 1. 5. 2022 do 30. 10. 2022

Ďalšie informácie

Grantovú výzvu a ďalšie informácie o programe nájdu žiadatelia na webovej stránke. Nadácia VSE pripravuje k výzve informačný online webinár, ktorý sa uskutoční dňa 22. februára 2022 o 17:00 hod, na ktorý je možné sa prihlásiť prostredníctvom formulára NA TOMTO LINKU. Individuálne konzultácie k projektom bude možné dohodnúť vopred emailom na nadacia@vseholding.sk počas celej doby trvania grantovej výzvy.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.vseholding.sk/vseh/domov/spolocenska-zodpovednost/nadacia-vseh/


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev