Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2020

IV. výzva na mikroprojekty - Rozvoj cezhraničného a celoživotného vzdelávania (2020)

Kategória: Výzvy

Zväzok Euroregión „Tatry“ dňa 15.6.2020 vyhlasuje IV. výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie finančného príspevku na realizáciu individuálnych mikroprojektov v rámci strešných projektov pod názvom Spája nás príroda a kultúra a Spoločné odbor...

Nadácia pre deti Slovenska - Spojme hlavy!

Kategória: Výzvy

Nadácia pre deti Slovenska vyhlásila výzvu Spojme hlavy, ktorej cieľom je podporiť novú generáciu mladých občianskych aktivistov, ktorým záleží na mieste, v ktorom žijú a chcú ho zlepšovať alebo realizovať v ňom svoje nápady, ktoré majú širší dosa...

MŠVVaŠ SR - Výzva na rozvojové projekty zamerané na organizáciu letných škôl

Kategória: Výzvy

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR vypisuje výzvu na rozvojové projekty zamerané na organizáciu letných škôl. Konečný termín na predloženie žiadostí na OÚ v sídle kraja 26. 6. 2020 (minedu.sk).

MPC - Výzva na zapojenie sa MŠ, ZŠ, SŠ do národného projektu Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov II

Kategória: Výzvy

Metodicko-pedagogické centrum vyhlasuje Výzvu na zapojenie sa do národného projektu „Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov II“ (NP PoP II). Výzva je otvorená do 15. júla 2020 (mpc-edu.sk).

Nadačný fond Baumit - Grantový program Tu sa nám páči, tu chceme žiť!

Kategória: Výzvy

Nadačný fond Baumit vyhlasuje 13. ročník Grantového programu  Tu sa nám páči, tu chceme žiť. Uzávierka je do: 13. júla 2020 (nadacnyfond.baumit.sk).

Vedci – superhrdinovia dnešných dní

Kategória: Výzvy

Centrum vedecko-technických informácií SR vyhlasuje aj tento rok tému dvoch súťaží, ktoré sa uskutočnia v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2020 (TVT 2020). Súťažné diela možno prihlasovať od 1. júna do 2. októbra  2020 (tyzdenvedy.sk).

Súťaž esejí k 75. výročiu vzniku OSN

Kategória: Výzvy

Pri príležitosti 75. výročia založenia Organizácie spojených národov (OSN) a ratifikácie Charty OSN vyhlasuje Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky súťaž esejí pre študentov stredných škôl na Slovensku. Uzávi...

Nadácia mesta Bratislavy - Grantový program KOMUNITY

Kategória: Výzvy

Zámerom programu KOMUNITY je v širšom horizonte vytváranie žitých, sociálne napĺňaných verejných priestorov ako súčasť prehlbovania vzťahu obyvateľov mesta Bratislava k miestam ich každodennosti. Uzávierka: 15.06.2020 (bratislava.sk/sk/nadacia-mes...

Špeciálna grantová výzva pre mládežnícke organizácie reagujúca na koronakrízu

Kategória: Výzvy

Európska nadácia pre mládež sa v rámci schémy pilotných aktivít rozhodla vyhlásiť špeciálnu grantovú výzvu ako reakciu na súčasnú krízu spojenú so šírením vírusu COVID-19. Aktuálny termín na ďalšie predkladanie žiadostí je 22. jún 2020 (minedu.sk).

Fond SK-NIC - Výzva na podporu veľkých IT projektov

Kategória: Výzvy

Fond SK-NIC, ktorého cieľom je podporovať internetovú komunitu vyhlásil prostredníctvom Nadácie Pontis výzvu na podporu veľkých IT projektov. Uzávierka do 31. mája 2020 (nadaciapontis.sk).  

NOS - Stronger Ties of Civil Society Networks

Kategória: Výzvy

Nadácia otvorenej spoločnosti v spolupráci s partnermi otvára grantovú výzvu pre rozvoj organizácií občianskej spoločnosti Stronger Ties of Civil Society Networks in the Czech Republic, Slovakia and Hungary. Uzávierka do 9. júna 2020 (osf.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev