Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Nadácia Orange - Aj malá spolupráca môže priniesť veľké veci

Kategória: Výzvy

Nadácia Orange otvára nový grantový program e-Školy pre budúcnosť 2018/2019, ktorý sa tematicky zameriava na získavanie zručností v práci s digitálnymi technológiami prostredníctvom programovania a rozvoja informatického myslenia, mediálnej výchovy a kritickej práce s mediálnym obsahom a tiež ich zodpovedného a bezpečného vyučovania. Prihlíste svoj nápad na inovatívne vzdelávanie do 3. 10. 2018 (nadaciaorange.sk).

Cieľ: podporiť projekty pedagógov a mimovládnych organizácií pôsobiacich v oblasti vzdelávania a spolupracujúcich so školami, ktoré chcú zodpovedné a rozumné využívanie digitálnych technológií v špecifických témach šíriť na základných a stredných školách na Slovensku.

Na podporu najzaujímavejších projektov aktívnych pedagógov a mimovládnych organizácií bude v rámci programu prerozdelená celková suma 50 000 EUR.

Možní žiadatelia

  • pedagógovia štátnych, súkromných a cirkevných základných škôl, špeciálnych základných škôl a všetkých typov stredných škôl. Mimovládne organizácie pôsobiace v oblasti vzdelávania a spolupracujúce na projekte s jednou alebo viacerými základnými či strednými školami na Slovensku – občianske združenia, nadácie, neziskové organizácie, neinvestičné fondy.

Oblasti:

Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev