Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2021

2. kolo výzvy na spracovanie najlepších pedagogických a odborných skúseností

Kategória: Výzvy

Pedagogickí a odborní zamestnanci regionálneho školstva, chcete zdieľať svoje najlepšie skúsenosti z vyučovacej a riadiacej praxe s kolegami z iných škôl alebo školských zariadení? Uzávierka výzvy je do 16. apríla 2021 (mpc-edu.sk).

Bratislavská regionálna dotačná schéma - podpora mládeže na rok 2022 (17. 1.)

Kategória: Výzvy

Zastupiteľstvo BSK schválilo výzvy na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácií z BRDS aj na podporu mládeže na rok 2022. Uzávierka: 17. 1. 2022 do 12:00 hod. Žiadosť treba podať elektronicky prostredníctvom portálu BSK (bratislavskykraj.sk).

Búrame bariéry (2021)

Kategória: Výzvy

Nadácia ZSE - Program je zameraný na organizovanie lokálnych charitatívnych podujatí, ktorých výťažok je použitý na zlepšenie života ľudí so znevýhodnením.

EkoKvíz pri príležitosti Dňa Zeme

Kategória: Výzvy

Pri príležitosti tohtoročného Dňa Zeme sa môžete zapojiť do inovatívneho celoslovenského EkoKvízu na stránke ekokviz.eu. Prebiehať bude každý deň od 22.4. do 21.5.2021 a možno si v ňom zlepšiť hravou formou svoje znalosti v environmentálnych témac...

Environmentálny fond - Špecifikácia činností podpory formou dotácie pre rok 2022

Kategória: Výzvy

Environmentálny fond zverejnil Špecifikáciu činností podpory formou dotácie pre rok 2022. Uzávierka: 31. októbra 2021 (envirofond.sk).

Európska noc výskumníkov 2021

Kategória: Výzvy

Festival vedy „Európska noc výskumníkov“ sa uskutoční 24. septembra 2021 (nocvyskumnikov.sk).

Férová Nadácia O2 - Vráťme spolu rozum na internet 2021

Kategória: Výzvy

Výzva podporí projekty, iniciatívy a platformy zamerané na zlepšenie mediálnej gramotnosti žiakov aj učiteľov, projekty podporujúce kritické myslenie alebo odhaľovanie dezinformácií a konšpiračných teórií. Uzávierka: 19. 6. 2021 (grantexpert.sk).

Fond malých projektov SK - ČR (2021)

Kategória: Výzvy

Výzva je zameraná na podporu právnej a administratívnej spolupráce a spolupráce medzi občanmi a inštitúciami (grantexpert).

Fond na podporu športu: Podpora pre amatérske športové kluby a organizácie

Kategória: Výzvy

Cieľom výzvy je poskytnutie finančného príspevku na zmiernenie negatívnych dopadov prijatých opatrení v súvislosti s ochorením Covid-19 na hospodárenie amatérskych športových organizácií. Uzávierka: do 15. 4. 2021 (grantexpert.sk).

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev