Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Informácie k 26. ročníku súťaže Prečo mám rád slovenčinu, prečo mám rád Slovensko

Kategória: Aktuality

MŠVVaŠ SR, MK SR, ŠPÚ, Vydavateľstvo SPN - Mladé letá, Matica slovenská, Vydavateľstvo Matice slovenskej, Spolok slovenských spisovateľov, Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra SAV a Úrad pre Slovákov žijúcich v zahraničí vyhlasujú 26. ročník celoštátnej literárnej súťaže s medzinárodnou účasťou Prečo mám rád slovenčinu, prečo mám rád Slovensko. 

Súťaž je celoštátna s medzinárodnou účasťou, dobrovoľná, určená pre žiakov všetkých typov a druhov základných a stredných škôl, ktoré sa nachádzajú na území Slovenskej republiky, a pre žiakov všetkých typov a druhov základných a stredných škôl, vzdelávacích centier a víkendových škôl v zahraničí, ktorí majú záujem o slovenčinu a Slovensko.

V sekcii Súťaže – Prečo mám rád slovenčinu, prečo mám rád Slovensko je zverejnené Vyhlásenie 26. ročníka súťaže, ktorý sa bude niesť v znamení Roka slovenskej štátnosti. V súlade so smernicou 23/2017 o súťažiach je v rovnakej sekcii zverejnený aktuálne platný Organizačný poriadok súťaže.

Práce žiakov spolu s prihláškou je potrebné zaslať na adresu Štátneho pedagogického ústavu (Pluhová 8, 830 00 Bratislava) do 31. januára 2018 v obálke označenej názvom súťaže.

Zdroj a ďalšie informácie: http://www.statpedu.sk/sk/aktuality/udalosti/informacie-k-26-rocniku-sutaze-preco-mam-rad-slovencinu-preco-mam-rad-slovensko.html

 

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov