Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Výzvy

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Výzvy - 2019

Aj tento rok môžu žiaci súťažiť o výsadbu zelene vďaka ankete Strom roka

Kategória: Výzvy

Celoslovenská anketa Strom roka 2019, ktorá sa koná už po 17. krát, nepomáha len stromom a ich ošetreniu, ale vďaka nej si môžu školy spríjemniť svoje školské areály.

Bezpečne v komunite, bezpečne doma 2019

Kategória: Výzvy

Poisťovňa KOOPERATIVA vyhlasuje 4. ročník grantového programu Bezpečne v komunite, bezpečne doma, ktorý je súčasťou Nadačného fondu Deti v bezpečí. Uzávierka prijímania žiadostí je do 31. 1. 2019 (codetipotrebuju.sk).

Celoslovenská a medzinárodná súťaž - PRAMIENOK 2019 (MŠVVaŠ SR)

Kategória: Výzvy

MŠVVaŠ SR vyhlásilo celoslovenskú a medzinárodnú súťaž vo výtvarnej tvorbe detí predškolského veku PRAMIENOK 2019. Uzávierka zasielania prác je 15. 11. 2019 (minedu.sk).

Celoslovenská súťaž - „ALL STAR SCHOOL"

Kategória: Výzvy

Celoslovenská súťaž pre základné a stredné školy o titul školy, ktorá najviac žije pohybom s názvom ALL STAR SCHOOL úspešne odštartovala svoju druhú fázu. V nej si každý môže nájsť svojich favoritov a podporiť ich prostredníctvom hlasovania do 30....

Celoslovenská súťaž EKOPOSTER - MŠVVaŠ SR

Kategória: Výzvy

MŠVVaŠ SR vyhlásilo celoslovenskú súťaž vo výtvarnej tvorbe kolektívov žiakov základných škôl, žiakov gymnázií s osemročným vyučovaním a žiakov ZUŠ - EKOPOSTER 2019. Uzávierka zasielania prác je 15. 11. 2019 (minedu.sk).

Európska cena Karola Veľkého pre mládež 2019

Kategória: Výzvy

Cieľom Európskej ceny Karola Veľkého pre mládež je podporovať rozvoj európskeho povedomia medzi mladými ľuďmi a ich účasť na projektoch európskej integrácie. Udeľuje sa  mladým ľuďom, ktorí sa zapojili do projektov určených na podporu porozumenia ...

Férová Nadácia - Sloboda nie je samozrejmosť

Kategória: Výzvy

Férová Nadácia vyhlasuje grantový program „Sloboda nie je samozrejmosť“. Nadácia podporí jednotlivcov, subjekty a projekty, ktoré na Slovensku realizujú projekty, ktoré mladej generácii pripomínajú hodnotu slobody v spojitosti so 17. novembrom 198...

Gesto pre mesto - Raiffeisen banka

Kategória: Výzvy

Raiffeisen banka sa v aktuálnej edícii grantového programu “Gesto pre mesto” zameria na projekty v oblasti rozvoja telesnej kultúry a športu, ktoré zároveň zlepšia život všetkým. Uzávierka: 15. 8. 2019.

Grantový program - REVIA - Malokarpatská komunitná nadácia

Kategória: Výzvy

REVIA - Malokarpatská komunitná nadácia vyhlasuje 1. kolo grantového programu. Projekt musí byť realizovaný v malokarpatskom regióne, kde REVIA pôsobí. Uzávierka 1.kola: 28. februára (revia.sk).

Grantový program Bratislavy pre voľný čas, šport a sociálne aktivity

Kategória: Výzvy

Grantový program hl. mesta SR Bratislavy pre voľný čas, šport a sociálne aktivity sa orientuje na podporu voľnočasových aktivít detí a mládeže Bratislavy, výkonnostného športu a športových aktivít v Bratislave, sociálnych aktivít prostredníctvom a...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív výziev