Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Riadenie školy

Vyhláška č. 21/2022 Z. z. - Pedagogická dokumentácia a ďalšia dokumentácia - 1. 2. 2022

Publikované: Autor/i: -

UPOZORNENIE: Novým predpisom (Vyhláška č. 339/2023 Z. z. o pedagogickej dokumentácii a ďalšej dokumentácii) sa zrušila predtým platná vyhláška č. 21/2022 Z. z. o pedagogickej dokumentácii a ďalšej dokumentácii. NOVÉ ZNENIE: Vyhláška o pedagogickej a ďalšej dokumentácii

Novela školského zákona priniesla aj ďalšie legislatívne zmeny. Jednou z nich je vyhláška o pedagogickej dokumentácii a ďalšej dokumentácii, ktorá nadobúda účinnosť 1. februára 2022 okrem § 5 ods. 31, ktorý nadobúda účinnosť 1. septembra 2022.

Materská škola

  • Pedagogická dokumentácia: triedna kniha, osobný spis dieťaťa, denný poriadok.
  • Ďalšia dokumentácia najmä: zápisnica z rokovania pedagogickej rady, MZ (ak je zriadené), záznam z pedagogického diagnostikovania, dokumentácia o aktivitách podľa § 28 ods. 16 zákona.

Základná škola

  • Pedagogická dokumentácia: triedna kniha, triedny výkaz, katalógový list žiaka, protokol o komisionálnej skúške, rozvrh hodín.
  • Ďalšia dokumentácia: najmä zápisnica z rokovania pedagogickej rady a ak sú zriadené PK, MZ aj zápisnica z ich rokovania, dokumentácia o záujmovej činnosti školy, dokumentácia o aktivitách podľa § 30 ods. 6 zákona.

Stredná škola

  • Pedagogická dokumentácia: triedna kniha, triedny výkaz, denník evidencie odborného výcviku (SOŠ), katalógový list žiaka, protokol o maturitnej skúške, protokol o záverečnej skúške (SOŠ), protokol o absolventskej skúške (SOŠ, konzervatórium, ŠUP), protokol o komisionálnej skúške, rozvrh hodín.
  • Ďalšia dokumentácia: najmä zápisnica z rokovania pedagogickej rady, zápisnica z rokovania PK (ak je zriadená), dokumentácia o záujmovej činnosti školy, dokumentácia o aktivitách podľa § 33 ods. 12 zákona.

ZUŠ

  • Pedagogická dokumentácia: trie
Na zobrazenie tohto obsahu nemáte dostatočné oprávanenie.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk