Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Riadenie školy

Organizačné zabezpečenie metodického dňa

Publikované: Autor/i: PaedDr. ThLic. Oľga Pivarníková

Náročnosť prípravy a realizácie metodického dňa si vyžaduje na úrovni zriaďovateľa zabezpečiť dôslednú administráciu, metodické riadenie, koordinovanie činnosti, monitorovanie a vyhodnotenie s dodržaním časového harmonogramu. Zriaďovateľ administratívne spracuje návrh organizačného zabezpečenia metodického dňa, realizáciu vzdelávacích aktivít a personálne obsadenie, ktoré schváli vedúci odboru školstva okresného úradu v sídle kraja.

Organizačné zabezpečenie metodického dňa obsahuje:

Tematické zameranie – v súlade s hlavnými cieľmi a obsahom ŠVP a aktuálne s pedagogicko-organizačnými pokynmi MŠVVaŠ SR na príslušný školský rok. 

Odborného garanta ‒ osoba vedúceho odboru školstva okresného úradu v sídle kraja, ktorá garantuje koncepciu ďalšieho vzdelávania pedagogických zamestnancov v zriaďovateľskej pôsobnosti. Je zodpovedná za vzdelanostnú politiku škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti.

Garanta ‒ osoba zodpovedná za organizačnú a obsahovú prípravu metodického dňa. Organizovanie metodického dňa v podmienkach zriaďovateľa odboru školstva okresného úradu v sídle kraja je garantované dostatočným personálnym a pro

Na zobrazenie tohto obsahu nemáte dostatočné oprávanenie.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk