Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Riadenie školy

Kvalifikácia – ZUŠ hra na klavíri a korepetítor

Publikované: Autor/i: Ing. Mgr. Zdenka Juríková Matulová

Prosím o posúdenie spĺňania kvalifikačného predpokladu na výkon pracovnej činnosti učiteľky ZUŠ (výučba hry na klavíri a korepetítor) a zaradenia do platovej triedy. V súčasnosti učiteľka pôsobí na dvoch ZUŠ, kde jednotliví riaditelia škôl ju na základe predložených dokladov zaradili do 7., resp. 8. platovej triedy. Vyučovaniu spevu sa v súčasnosti nevenuje.

Ukončené vzdelanie: Konzervatórium Košice, oddelenie spevácke, absolventský diplom – vyššie odborné štúdium na konzervatóriu, študijný odbor – spev (jún 1995), UMB, Fakulta humanitných vied, Banská Bystrica, VŠ II. stupňa, učiteľstvo všeobecno-vzdelávacích predmetov – špecializácia hudobná pedagogika (jún 1999). Štátne skúšky: Teória a prax hudobnej pedagogiky, Dejiny hudby, Pedagogická interpretácia hud. diela. MPC Bratislava, Osvedčenie o I. kvalifikačnej skúške/téma: využitie detskej populárnej piesne vo vyučovaní spevu v

Na zobrazenie tohto obsahu nemáte dostatočné oprávanenie.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Aktuálne články

Kniha mesiaca - SEPTEMBER - Stres v práci učiteľa a syndróm vyhorenia N

Publikované:

Väčšina ľudí je denne vystavovaná stresovým situáciám, ale najčastejšou skupinou spájanou so stresom sú učitelia, denne podrobovaní psychickej, mentálnej a emocionálnej záťaži, denne prichádzajúci do styku s veľkým počtom osôb a neustále komunikujúci s početnou skupinou ľudí.