Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Riadenie školy

KVALIFIKÁCIA – Predmety - zdravá kuchyňa, potraviny a výživa

Publikované: Autor/i: Ing. Mgr. Zdenka Juríková Matulová

Majster odbornej výchovy má ukončený aj magisterský študijný program učiteľstvo ekonomických predmetov, zároveň získal výučný list v učebnom odbore 6445 H kuchár. Bude sa považovať za pedagogického zamestnanca s potrebnou kvalifikáciou, ak bude vyučovať odborné predmety v učebnom odbore 6489 H hostinský, hostinská (jedná sa o vyučovacie predmety Zdravá kuchyňa a Potraviny a výživa)? Tento učebný odbor patrí do skupiny odborov vzdelávania 64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II.

Pre učiteľa je požadované vzdelanie:

Na zobrazenie tohto obsahu nemáte dostatočné oprávanenie.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Diskusia - Počet príspevkov: 0

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk