Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Verejné pripomienkovania

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR sprístupňuje na verejné pripomienkovanie projektovú dokumentáciu projektu: „Digitálna infraštruktúra škôl" a projektovú dokumentáciu pre projekt s názvom „Digitálne vybavenie škôl“.

Digitálne vybavenie škôl

Ministerstvo školstva sprístupňuje na verejné pripomienkovanie projektovú dokumentáciu v zmysle § 7 odsek 4 vyhlášky č. 85/2020 Z. z. o riadení projektov pre projekt s názvom Digitálne vybavenie škôl, aby sa k predmetnej dokumentácii mohla vyjadriť odborná verejnosť. 

Pripomienky možno zaslať v dole uvedenom formulári na email lukas.durovcik@minedu.sk do 10.2.2023, 18:00 hod.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.minedu.sk/verejne-pripomienkovanie-projektovej-dokumentacie-projektu-digitalne-vybavenie-skol/

Digitálna infraštruktúra škôl

Ministerstvo školstva sprístupňuje na verejné pripomienkovanie projektovú dokumentáciu v zmysle § 7 odsek 4 vyhlášky č. 85/2020 Z. z. o riadení projektov pre projekt s názvom „Digitálna infraštruktúra škôl“, aby sa k predmetnej dokumentácii mohla vyjadriť odborná verejnosť.

Pripomienky možno zaslať v dole uvedenom formulári na email lukas.durovcik@minedu.sk do 10.2.2023, 18:00 hod.

Zdroj a ďalšie informácie: https://www.minedu.sk/verejne-pripomienkovanie-projektovej-dokumentacie-projektu-digitalna-infrastruktura-skol/


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov