Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Aktuality - 2022

MŠVVaŠ SR - NEWSLETTER Novinky zo školstva

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Minsiterstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky bude prostredníctvom Newslettra prinášať v pravidelných intervaloch prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa v školstve deje. 

VeDETSKÝ deň v ZCV Aurelium

Kategória: Aktuality Autor/i: tyzdenvedy.sk

Podujatie VeDETSKÝ deň sa uskutoční dňa 9. novembra 2022 od 9.00 do 13.00 hod. v Zážitkovom centre vedy Aurelium, Bojnická 3, Bratislava, v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2022.

Kľúčové slová

Deň otvorených dverí Archívu Ústavu pamäti národa

Kategória: Aktuality Autor/i: https://www.upn.gov.sk/

Ústav pamätí národa pozýva na Dni otvorených dverí Archívu Ústavu pamäti národa, ktoré sa v dňoch 10. a 11. novembra 2022 konajú ako jedno z podujatí Festivalu slobody. Link: https://www.facebook.com/festivalslobody/

Týždeň vedy a techniky na Slovensku

Kategória: Aktuality Autor/i: tyzdenvedy.sk

19. ročník Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2022 sa začal slávnostným otvorením v Zážitkovom centre Aurélium CVTI SR. Všetci nadšenci vedy a techniky si môžu až do 13. novembra vybrať z desiatok prednášok, festivalov, seminárov, workshopov, bes...

Externé testovanie na účel získania nižšieho stredného vzdelania v školskom roku 2022/2023

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

MŠVVaŠ zverejňuje informáciu o obsahu, termíne externého testovania na účel získania nižšieho stredného vzdelania a kritériá úspešného absolvovania externého testovania na účel získania nižšieho stredného vzdelania.

MŠVVaŠ SR upravilo objem príspevku na výchovu a vzdelávanie detí materských škôl na rok 2022

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

MŠVVaŠ SR v súlade s § 6b a 9l zákona č. 597/2003 Z. z. upravilo objem príspevku na výchovu a vzdelávanie detí materských škôl na rok 2022.

Sociálne znevýhodnené prostredie - príspevok

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Príspevok na rok 2022 bol jednotlivým zriaďovateľom upravený podľa aktualizovaného počtu žiakov zo sociálne znevýhodneného prostredia na základe zberu dát k 15. 9. 2022.

Vyberáme z portálu pracovnepravo.sk

Kategória: Aktuality Autor/i: pracovnepravo.sk

Portál je určený zamestnávateľom, zástupcom zamestnancov, personalistov, manažérov HR a právnikov.  Obsah portálu je posudzovaný Vedeckou radou pre oblasť pracovného práva, práva sociálneho zabezpečenia a personálneho manažmentu vydavateľstva Wolt...

Michal Fedák bude od 7. 11. 2022 štátnym tajomníkom MŠVVaŠ SR

Kategória: Aktuality Autor/i: https://rokovania.gov.sk/

Vláda SR na svojom zasadnutí 2. 11. 2022 schválila návrh na vymenovanie Michala Fedáka za štátneho tajomníka Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky s účinnosťou od 7. novembra 2022.

E-testovania JESEŇ 2022

Kategória: Aktuality Autor/i: nivam.sk

NIVAM v období od 5. októbra do 16. novembra 2022 pre základné a stredné školy v systéme e-Test pripravil elektronické testy zo slovenského jazyka a literatúry, maďarského jazyka a literatúry, matematiky, slovenského jazyka a slovenskej literatúry...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov