Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Aktuality - August 2020

COVID-19 Aktualizácia Usmernenia na hodnotenie žiakov ZŠ v čase mimoriadnej situácie

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR aktualizovalo Usmernenie na hodnotenie žiakov ZŠ v čase mimoriadnej situácie, spôsobenej prerušením vyučovania v školách v školskom roku 2019/2020. 

COVID-19 Manuál opatrení pre školy a školské zariadenia

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR zverejňuje manuály pre školy a školské zariadenia, ktoré upravujú organizáciu a podmienky výchovy a vzdelávania pre školský rok a akademický rok 2020/2021.

COVID-19 Podpora pre školy ako zvládnuť prechod na dištančné vzdelávanie

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva pripravilo pre školy stručný manuál na prípravu vzdelávania v školskom roku 2020/2021. 

COVID-19 VÚDPaP rozbehol výskum slovného hodnotenia žiakov základných škôl medzi rodičmi

Kategória: Aktuality Autor/i: vudpap.sk

Výskumný ústav detskej psychológie a patopsychológie (ďalej len "VÚDPaP") ponúka rodičom možnosť vyjadrenia názoru na slovné hodnotenie žiakov na  1. a 2. stupni ZŠ prostredníctvom zapojenia sa do štúdie.

COVID-19 Zasadalo odborné konzílium - opatrenia v školách

Kategória: Aktuality Autor/i: uvzsr.sk

Na začiatku školského roka sa bude vyžadovať od zákonných zástupcov čestné vyhlásenie, ktorého súčasťou bude dotazník – rodič v ňom uvedie, či sa dieťa od 17. augusta 2020 nachádzalo mimo územia SR alebo či sa zúčastnilo na hromadnom podujatí.

Dohodovacie konanie - august 2020

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Do databázy Rozpočet_2020_V7 pre výpočet finančných prostriedkov na rok 2020 boli premietnuté zmeny z dôvodu dofinancovania nedostatku normatívnych finančných prostriedkov prostredníctvom dohodovacieho konania podľa metodiky a kritérií Príloha č.1.

Historická škola prof. Jozefa Mistríka v Španej doline

Kategória: Aktuality

Historická škola prof. Jozefa Mistríka sa nachádza v historickej budove postavenej v roku 1650 priamo na námestí v Španej Doline. Špania Dolina má zaujímavú históriu vďaka v minulosti objavenému obrovskému ložisku medeno-striebornej rudy. 

IUVENTA má nového generálneho riaditeľa

Kategória: Aktuality Autor/i: iuventa.sk

IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže, priamo riadená organizácia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, ktorej poslaním je podpora mladých ľudí, rozvoj práce s mládežou a zvyšovanie jej kvality prostredníctvom neformálneho vzdelávania, ...

Manuál opatrení pre školy a školské zariadenia – aktualizovaný

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR zverejňuje manuály pre školy a školské zariadenia, ktoré upravujú organizáciu a podmienky výchovy a vzdelávania pre školský rok a akademický rok 2020/2021. Dokumenty boli aktualizované dňa 26. augus...

Národná pracovná skupina hľadá mládežníckych delegátov

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Národná pracovná skupina pozostávajúca z Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, IUVENTY – Slovenského inštitútu mládeže, Asociácie krajských rád mládeže, Združenia informačných a poradenských centier mladých, Študentskej rady vysokých š...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov