Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Zoradiť podľa:

Zoradiť podľa:

Aktuality - Október 2020

COVID-19 Opatrenie ÚVZ SR - rúška

Kategória: Aktuality Autor/i: uvzsr.sk

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v nadväznosti na zhoršenie epidemiologickej situácie spôsobené výrazne zvýšeným počtom pozitívne testovaných osôb na ochorenie COVID - 19 v Slovenskej republike vydal opatrenie, ktorým uložil zákaz...

COVID-19 MPC - Školy a pracovno-právna legislatíva počas núdzového stavu

Kategória: Aktuality Autor/i: mpc-edu.sk

Spoločnosť Profesia a Edujobs Akadémia pripravili v spolupráci s advokátskou kanceláriou Taylor Wessing bezplatný webinár pre riaditeľov základných a stredných škôl s názvom Pracovné právo v časoch COVID-19.

Erich Petlák - Inovácie v edukácii

Kategória: Aktuality Autor/i: wolterskluwer.sk

Pripravujeme Publikácia „Inovácie v edukácii" sa zameriava na edukačné oblasti, ktoré môžu výrazne pozitívne ovplyvniť priebeh a výsledky vzdelávacej činnosti. Autor sa v jednotlivých kapitolách venuje oblastiam, ako sú učebné štýly, stratégie a t...

COVID-19 Ochrana pred chrípkou a COVID-19

Kategória: Aktuality Autor/i: uvzsr.sk

Obranyschopnosť organizmu počas chrípkovej sezóny podporíme zvýšeným príjmom vitamínov A, C, E a väčšiny vitamínov zo skupiny B – komplexu, vitamínu D na podporu imunity. Získate ich konzumáciou dostatočného množstva čerstvej zeleniny, ovocia a ce...

COVID-19 Odborné vzdelávanie a príprava v systéme duálneho vzdelávania - aktualizácia (13.10.2020)

Kategória: Aktuality Autor/i: siov.sk, dualnysystem.sk

Odborné vzdelávanie a príprava v systéme duálneho vzdelávania v školskom roku 2020/2021 - informácia pre zamestnávateľov a školy – aktualizácia dňa 13. 10. 2020.

COVID-19 - Rozhodnutie ministra o opatreniach pre školy

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Minister školstva, vedy, výskumu a športu podľa § 150 ods. 8 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 12. októbra 2020 do odvolania.

Svetový deň duševného zdravia

Kategória: Aktuality Autor/i: dusevnezdravie.sk

Dni duševného zdravia sú každoročnou jesennou aktivitou Ligy za duševné zdravie. Konajú sa okolo 10. októbra, kedy je Svetový deň duševného zdravia. 

Zber údajov o žiakoch prihlásených na EČ a PFIČ MS 2021

Kategória: Aktuality Autor/i: nucem.sk

Zber údajov o školách a maturantoch realizuje CVTI SR-ŠVS Banská Bystrica prostredníctvom Informačného systému pre EČ MS a PFIČ MS. 

Usmernenie pre realizáciu akreditovaných vzdelávacích programov v oblasti práce s mládežou

Kategória: Aktuality Autor/i: minedu.sk

Sekcia stredných škôl a celoživotného vzdelávania MŠVVaŠ SR vydáva na základe odporúčania Akreditačnej komisie v oblasti práce s mládežou usmernenie v súvislosti s mimoriadnymi opatreniami súvisiacimi s pandémiou. 

COVID-19 Hlavný hygienik Ján Mikas: Nehľadajme cesty, ako obísť pravidlá

Kategória: Aktuality Autor/i: uvzsr.sk

Veľká časť nových potvrdených prípadov COVID-19 sú opäť dohľadané kontakty pozitívnych osôb, ktoré sa zväčša ešte pred zavedením prísnejších opatrení zúčastňovali početných svadobných hostín, rodinných osláv či iných spoločenských podujatí. Prevaž...

Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov