Portál pre riaditeľov škôl a zriaďovateľov
ISSN 1339-925X

Aktuality

Akciové balíčky

Kategória: Aktuality

Ponúkame publikácie autorky Ingrid Konečnej Veverkovej - Ekonomika školy a školského zariadenia v kombinácii s publikáciami, ktoré sa venujú organizácii a manažmentu na jednotlivých stupňoch školskej sústavy - v materských školách, na základných školách a na stredných školách.

V publikácii Ekonomika školy a školského zariadenia sa autorka zamerala na ekonomický a personálny manažment, vytvorila jednoduchý a zrozumiteľný návod na zákonnú a správnu aplikáciu právnych predpisov.

Materská škola - organizácia a manažment predstavuje praktickú príručku na riešenie formálnych náležitostí, postupov pri hospodárení a financovaní materskej školy, celkového zabezpečenia jej prevádzky. Autorka sa venuje aj prijímaniu detí do materskej školy, ochrane osobných údajov, vedeniu pedagogickej a ďalšej dokumentácie a správe registratúry. Súčasťou publikácie je aj 33 otázok s odpoveďami, 11 vzorov podaní a početné odporúčania pre prax.

Základná škola - organizácia a manažment rieši problematiku zriaďovania škôl,náležitostí zriaďovacej listiny, formy hospodárenia a financovania, problematiku organizácie výchovy, vzdelávania a zabezpečenia prevádzky základnej školy, prijímania detí do základnej školy, vedenia pedagogickej, správy registratúry, ochrany osobných údajov. Ponúka odpovede na 23 otázok, vybrané vzory podaní a početné odporúčania pre prax.

Stredná škola - organizácia a manažment zaoberá sa zriaďovaním stredných škôl, náležitosťami zriaďovacej listiny, formy hospodárením a financovaním, rieši problematiku organizácie výchovy, vzdelávania a zabezpečenia prevádzky. Autorka sa venuje prijímaniu žiakov a ukončovaniu štúdia na strednej škole, ochrane osobných údajov, vedeniu pedagogickej a ďalšej dokumentácie a správe registratúry. Publikácia obsahuje 20 najčastejších otázok s odpoveďami a odporúčania pre prax. 

Balíček: Ekonomika školy + Materská škola Balíček: Ekonomika školy + Základná škola Balíček: Ekonomika školy + Stredná škola

Eshop - Akciové balíčky


Odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky pošlite na direktor@wolterskluwer.sk

Archív článkov